Du har valgt:

Djøfs rejselegat forårssemester 2023

Djøfs rejselegat til efterårssemesteret 2023 kan søges af alle studerende, som er medlem af Djøf. Ønsker du at vide yderligere om stillingen henviser vi til djoef.dk/rejselegat, hvor du kan læse uddybende omkring rejselegatet. 

Trin 1
Ansøgning
Trin 2
Dokumenter
Trin 3
Bekræft ansøgning

Send ansøgning

Det tager kun et øjeblik at sende din ansøgning. Ansøgningsprocessen består af tre simple trin.

Undervejs har du mulighed for at indtaste din ansøgning, som er delt op i to dele - en motiveret og kommunikativ del samt uploade de påkrævede dokumenter som vedhæftede filer. Hvis du er i tvivl om de påkrævede dokumenter kan du læse mere om dem på djoef.dk/rejselegat.

Din ansøgning er først afsendt når du har gennemført alle tre trin.

 

Djøf anvender JobNext som serviceudbyder i forbindelse med registrering og behandling af ansøgninger. Alle de oplysninger, du afgiver, er dog udelukkende tilgængelige for Djøf, og hverken JobNext eller andre virksomheder har adgang til at anvende de oplysninger, du afgiver. Din ansøgning, behandles fortroligt, og Djøf forpligter sig til at overholde den til enhver tid gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige data. Djøf opbevarer din ansøgning i 12 måneder. Herefter slettes dine data. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik her:
https://www.djoef.dk/omdjoef/dj-oe-fs-privatlivspolitik.aspx
 

  Jeg accepterer


Powered by JobNext